Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)1998g1319kcal239.8g79.9g6g0g
Kananmuna kuoreton1599g2286kcal191.9g0g159.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%719g1799kcal100.7g79.1g40.3g352.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit719g2878kcal287.8g115.1g143.9g107.9g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g20g2kcal0.3g0g0g17g
Ruokasuola jodioitu 56g1.4kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g16710kcal1646g578.4g700.2g955.2g
Valittu annoskoko5152g8355kcal823g289.2g350.1g477.6g
Annoskoko puolitettuna2576g4178kcal411.5g144.6g175.1g238.8g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188