Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 982g636kcal15.7g129.5g1.7g8.4g
Porkkana 423g138kcal2.6g23.5g0.8g10.8g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%640g1088kcal62.7g47.3g70.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2970g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g3822kcal168g416.8g146.4g42.6g
Valittu annoskoko5152g1911kcal84g208.4g73.2g21.3g
Annoskoko puolitettuna2576g956kcal42g104.2g36.6g10.7g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849