Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2137g3547kcal406g0g213.7g0g
Kananmuna kuoreton 294g419kcal36.7g0.9g30.1g0g
Creme bonjour levite valkosipuli508g913kcal42.6g18.8g76.1g0.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 187g699kcal41.7g0g59.8g0g
Sipuli (kuorittu)1870g505kcal24.3g89.7g3.7g31.8g
Valkosipuli 37g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Oliiviöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g14372kcal1108.6g231g1007.6g66.2g
Valittu annoskoko5152g7186kcal554.3g115.5g503.8g33.1g
Annoskoko puolitettuna2576g3593kcal277.2g57.8g251.9g16.6g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82811