Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)2000g1320kcal240g80g6g0g
Kananmuna kuoreton1600g2288kcal192g0g160g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%720g1800kcal100.8g79.2g40.3g352.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit720g2880kcal288g115.2g144g108g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g20g2kcal0.3g0g0g17g
Ruokasuola jodioitu 56g1.4kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10312g16723kcal1647.2g579g700.6g956g
Valittu annoskoko5156g8362kcal823.6g289.5g350.3g478g
Annoskoko puolitettuna2578g4181kcal411.8g144.8g175.2g239g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188