Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)100g722kcal0.8g0.8g80.2g0g
Sokeri 140g570kcal0g140.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g550kcal16.3g112.3g1.9g5.6g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.8g18kcal0.9g0.5g1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g3996kcal59.4g511.8g184.8g14.2g
Valittu annoskoko516g1998kcal29.7g255.9g92.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna258g999kcal14.9g128g46.2g3.6g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925