Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 120g410kcal12.2g83.6g1.4g4.2g
Leivinjauhe 6.9g12kcal0.4g2.6g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen161g53kcal5.3g7.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 55g69kcal6.1g0.1g5g0g
Voi 6.4g47kcal0.1g0g5.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g132kcal0g0g14.7g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g14g72kcal0.5g8.1g4.1g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.6g0g0g
Banaani, kuorittu 115g100kcal1.2g21g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1976kcal51.6g292.4g61.8g14g
Valittu annoskoko516g988kcal25.8g146.2g30.9g7g
Annoskoko puolitettuna258g494kcal12.9g73.1g15.5g3.5g
Arvot/100g100g192kcal5g28.3g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394