Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 140g481kcal14.3g98.1g1.7g4.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 60g425kcal0.4g0.2g47.9g0g
Leivinjauhe 4.8g8.4kcal0.2g1.8g0g0g
Sokeri36g146kcal0g35.9g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 144g43kcal4.1g5.2g0.1g0g
Puolukka 60g23kcal0.3g4.1g0.3g1.6g
Raparperi 48g16kcal0.3g2.6g0g0.7g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g2285kcal39.2g295.8g100g14.4g
Valittu annoskoko516g1142kcal19.6g147.9g50g7.2g
Annoskoko puolitettuna258g571kcal9.8g74g25g3.6g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068