Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g543kcal0.9g0.3g60.8g0g
Suklaa tumma 90g464kcal3.5g47.8g27.8g4.8g
Sokeri 159g644kcal0g158.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g73g226kcal12.4g39.4g2.1g9.5g
Cashewpähkinä 37g215kcal7.5g7g17.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g4419kcal69.2g506.4g232.8g31.2g
Valittu annoskoko516g2209kcal34.6g253.2g116.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna258g1105kcal17.3g126.6g58.2g7.8g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276