Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 187g208kcal40.6g0g4.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 62g44kcal0.2g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Sieni tatti, hapero 23g6.2kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g33g46kcal8.9g0.3g1g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)73g26kcal0.7g5g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g802kcal106g33.6g16.4g8.6g
Valittu annoskoko516g401kcal53g16.8g8.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna258g201kcal26.5g8.4g4.1g2.2g
Arvot/100g100g78kcal10.3g3.3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263