Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Perunajauho 1dl=70g13g42kcal0g10.3g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 38g13kcal1.2g1.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g63g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Marianne crush 150g38g162kcal0.5g32.3g3.2g0.6g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)107g91kcal0.3g21.8g0.1g2.2g
Kuohukerma,valio,2dl75g256kcal1.5g2.3g26.3g0g
Ranskalaiset pastillit25g115kcal0.8g17.5g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g2345kcal41.8g276.6g115.8g6.8g
Valittu annoskoko516g1172kcal20.9g138.3g57.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna258g586kcal10.5g69.2g29g1.7g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576