Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g3.3g13kcal0.1g0.7g1.1g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g4.4g11kcal0.5g0.1g1g0.1g
Chilikastike original, Felix6.6g5.8kcal0.1g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Paprika punainen 29g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Persilja 6.6g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g70g154kcal8.4g1.8g12.6g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 22g22kcal0.7g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1033g572kcal24.4g45.6g30.4g7.6g
Valittu annoskoko517g286kcal12.2g22.8g15.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna258g143kcal6.1g11.4g7.6g1.9g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030