Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g306g107kcal7.7g10.7g0g7.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g88g245kcal16.6g0g19.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 79g60kcal1.5g12.2g0.2g0.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g44g11kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1033g845kcal53.2g48.4g39.2g18.6g
Valittu annoskoko516g423kcal26.6g24.2g19.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna258g211kcal13.3g12.1g9.8g4.7g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493