Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g28g91kcal14.1g8.4g0.1g1.5g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g104g36kcal1g7.1g0.5g1.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.3kcal0.4g1.3g0g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g28g90kcal3.7g17.4g0.7g2.5g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g16g25kcal1.2g0.6g2g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g16g34kcal4.9g0g1.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 70g19kcal2.3g2.2g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.4g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1033g840kcal58g88.6g27g15.8g
Valittu annoskoko517g420kcal29g44.3g13.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna258g210kcal14.5g22.2g6.8g4g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208134