Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka90g123kcal19.8g1.7g5.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Rice Dream, riisimaito135g63kcal0.1g12.7g1.3g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.50g173kcal3.5g35.1g1.6g3g
Parsakaali, tuore, 257g55g17kcal2.5g1.1g0.2g0.9g
Punajuuri keitetty, annos 100g55g23kcal0g5.2g0.1g1.4g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g45g56kcal1.4g11.5g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1033g1093kcal64.2g139.2g31.6g12.4g
Valittu annoskoko516g546kcal32.1g69.6g15.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna258g273kcal16.1g34.8g7.9g3.1g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557