Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2040g597kcal19.2g91.8g8.2g38.8g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g1200g1680kcal252g0g84g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g225g765kcal14.9g175.5g1.4g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1170g644kcal19.9g77.2g28.1g14g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Persilja 150g41kcal2.1g1.7g0.3g12g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g9217kcal629.2g710.4g426.6g140.2g
Valittu annoskoko5160g4608kcal314.6g355.2g213.3g70.1g
Annoskoko puolitettuna2580g2304kcal157.3g177.6g106.7g35.1g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045