Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1802g306kcal7.2g45.1g10.8g12.6g
Porkkana 481g157kcal3g26.7g1g12.3g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Tomaattimurska 751g221kcal4.2g39.8g1.5g14.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 120g645kcal1.1g0.8g72.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63.1g1.1g3.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 901g408kcal9g58.6g13.5g7.2g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)48g130kcal2.6g2.8g12g0.5g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives48g135kcal1.9g2.9g13.5g0g
Lohisäilyke466g466kcal83.8g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g5665kcal250.4g498.4g279.8g105.6g
Valittu annoskoko5160g2833kcal125.2g249.2g139.9g52.8g
Annoskoko puolitettuna2580g1416kcal62.6g124.6g70g26.4g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718