Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 114g430kcal0.2g6.1g45.7g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g1442g620kcal5.8g59.1g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g3604g3892kcal702.8g0g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g9885kcal1417.6g130.4g336.4g0g
Valittu annoskoko5160g4942kcal708.8g65.2g168.2g0g
Annoskoko puolitettuna2580g2471kcal354.4g32.6g84.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184