Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4004g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 501g342kcal72.3g0g5.5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi5g17kcal0.2g0.8g1.4g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g651g1171kcal27.3g162.7g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g3060kcal199.6g327g104.8g0g
Valittu annoskoko5160g1530kcal99.8g163.5g52.4g0g
Annoskoko puolitettuna2580g765kcal49.9g81.8g26.2g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334