Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g1653g2149kcal264.5g0g122.3g0g
Maustekurkku752g124kcal5.3g22.5g0.8g13.5g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka501g50kcal5.5g4g1g5g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g251g35kcal3.5g3.8g0.5g3g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 952g2830kcal14.3g60.6g285.6g0.4g
Kananmuna, keitetty 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g12220kcal737g233.2g935.4g60.8g
Valittu annoskoko5160g6110kcal368.5g116.6g467.7g30.4g
Annoskoko puolitettuna2580g3055kcal184.3g58.3g233.9g15.2g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780