Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g552g1265kcal60.8g93.9g88.4g0g
Vesi3002g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g781g468kcal11.7g101.5g0.8g7g
Lanttu 216g62kcal2.2g9.9g0.6g3.9g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala66g185kcal13.2g3.3g13.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g318g89kcal1.9g18.9g0.6g8g
Valio voi45g324kcal0.5g0.5g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g4885kcal185.2g473.2g280g44g
Valittu annoskoko5160g2442kcal92.6g236.6g140g22g
Annoskoko puolitettuna2580g1221kcal46.3g118.3g70g11g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484