Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1900g7220kcal134.9g955.7g307.8g34.2g
Raparperi 1250g421kcal8.6g68.8g1.3g17.5g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g1000g1900kcal26g52g180g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g24371kcal477.4g3068.8g1092g103.4g
Valittu annoskoko5160g12185kcal238.7g1534.4g546g51.7g
Annoskoko puolitettuna2580g6093kcal119.4g767.2g273g25.9g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355