Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3990g810kcal23.9g151.6g12g55.9g
Rucola, lautaselinen n. 30g299g45kcal3g6g0.6g4.2g
Rypsiöljy 140g1235kcal0g0g139.6g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.5g0.7g2.5g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g4762kcal88.4g411.6g308.2g145.6g
Valittu annoskoko5160g2381kcal44.2g205.8g154.1g72.8g
Annoskoko puolitettuna2580g1191kcal22.1g102.9g77.1g36.4g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927