Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Makaroni, tumma 660g2373kcal89.1g433.6g19.8g38.9g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Ruokaöljy keskiarvo 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g15309kcal838g1110g810g159g
Valittu annoskoko5160g7655kcal419g555g405g79.5g
Annoskoko puolitettuna2580g3827kcal209.5g277.5g202.5g39.8g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341