Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%900g1252kcal171.1g0g63g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g878g369kcal14g75.5g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g34g122kcal0.2g29.7g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)56g505kcal0g0g55.7g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g338g507kcal3.4g20.3g43.9g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g540g168kcal9.7g32.4g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g281g985kcal23.9g213.8g5.1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10332g7811kcal444.6g743.4g337.2g16.8g
Valittu annoskoko5166g3905kcal222.3g371.7g168.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna2583g1953kcal111.2g185.9g84.3g4.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193