Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 452g807kcal73g32.1g36g32g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g2052kcal147.8g69.6g117.4g65.4g
Valittu annoskoko518g1026kcal73.9g34.8g58.7g32.7g
Annoskoko puolitettuna259g513kcal37g17.4g29.4g16.4g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089