Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g313g94kcal3.1g12.5g0.9g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi63g6.3kcal0.9g0.9g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija39g121kcal4.3g0g11g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)78g67kcal0.8g2.7g5.5g0g
Tonnikala öljyssä 24g45kcal6.4g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g667kcal31g32.4g39g0.2g
Valittu annoskoko518g333kcal15.5g16.2g19.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna259g167kcal7.8g8.1g9.8g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995