Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g250g425kcal47.5g0g25g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g125g100kcal3.3g5g7.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g35g102kcal2.8g16.5g2.8g3.9g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)38g52kcal4.2g0.2g3.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow63g50kcal2.6g8.1g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1473kcal122g62g79.6g12g
Valittu annoskoko518g737kcal61g31g39.8g6g
Annoskoko puolitettuna259g368kcal30.5g15.5g19.9g3g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557