Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g94g374kcal6.8g58g13.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 80g323kcal0g79.5g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa150g150kcal16.5g4.5g7.5g0g
Karpalo 75g24kcal0.3g2.6g0.5g2.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio75g105kcal2.1g4.9g9g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g2100kcal61.6g306.6g68.6g7.2g
Valittu annoskoko518g1050kcal30.8g153.3g34.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna259g525kcal15.4g76.7g17.2g1.8g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239