Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g281g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g113g30kcal1.5g5.4g0.1g1.9g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g11g11kcal0.1g2g0g0g
Oliiviöljy 56g497kcal0g0g56.3g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g28g73kcal10.7g0.2g3.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g28g7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1351kcal28g36.6g120.8g11.6g
Valittu annoskoko518g675kcal14g18.3g60.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna259g338kcal7g9.2g30.2g2.9g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499