Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri28g114kcal0g28.1g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g462kcal0.2g113g0g0g
Valittu annoskoko517g231kcal0.1g56.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna259g116kcal0.1g28.3g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464