Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha100g170kcal19g0g10g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Kidneypapu, suolaliemessä73g80kcal5.7g13g0.4g5.8g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)38g166kcal8.3g0.4g14.6g0g
Paprika, punainen39g10kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g50g36kcal1.3g8.4g0.1g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1065kcal73g72.6g51.4g21g
Valittu annoskoko518g532kcal36.5g36.3g25.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna259g266kcal18.3g18.2g12.9g5.3g
Arvot/100g100g103kcal7.1g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057