Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 321g627kcal60g0g43.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)58g38kcal8.7g0g0.4g0g
Tomaatti 40g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g64g77kcal5.2g3.5g4.5g0g
Tilli, tuore 16g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1521kcal149.4g10.8g96.8g2g
Valittu annoskoko518g760kcal74.7g5.4g48.4g1g
Annoskoko puolitettuna259g380kcal37.4g2.7g24.2g0.5g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641