Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell141g155kcal32.3g0g3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g113g405kcal16.2g66.3g7.9g10.6g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g129g224kcal15g29.9g2.1g17.1g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)79g138kcal1.6g2.8g13.4g3.5g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g56g68kcal2.3g11.8g1.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1978kcal134.8g221.6g55g65.8g
Valittu annoskoko518g989kcal67.4g110.8g27.5g32.9g
Annoskoko puolitettuna259g494kcal33.7g55.4g13.8g16.5g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023