Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Punajuuri 85g32kcal0.8g5.8g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 99g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g2.8g7.3kcal0.3g0.1g0.6g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste8.4g63kcal0g0g6.9g0g
Risottoriisi (Pirkka)56g186kcal3.8g45.1g0.2g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)28g13kcal0.1g3.1g0.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.3g1.3kcal0g0.4g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu141g85kcal1.4g6.3g5.6g0g
Aurajuusto35g120kcal7g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1043kcal28.2g127g48.2g6.2g
Valittu annoskoko517g522kcal14.1g63.5g24.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna259g261kcal7.1g31.8g12.1g1.6g
Arvot/100g100g101kcal2.7g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123