Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä94g38kcal1.3g7.6g0.3g2.8g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g150g30kcal1.7g5.4g0.3g0g
Bratwursti (Pirkka)188g544kcal24.4g2.4g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1274kcal56.6g38.8g103g8.8g
Valittu annoskoko517g637kcal28.3g19.4g51.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna259g319kcal14.2g9.7g25.8g2.2g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991