Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Oltermanni, perinteinen20g72kcal5g0g5.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g90g541kcal18.9g5.9g48.7g0g
Rahka, valio20g13kcal2g0.8g0.1g0g
Keräkaali, 100g200g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Hunaja 8g27kcal0g6.5g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Kananmuna, keitetty 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu70g121kcal20.8g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g2093kcal111g46.6g158.8g11.8g
Valittu annoskoko518g1047kcal55.5g23.3g79.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna259g523kcal27.8g11.7g39.7g3g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436