Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen175g243kcal33.2g0g12.2g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g22g24kcal1.1g4.6g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Kukkakaali 219g53kcal4g4.8g0.7g5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g66g236kcal18.4g1.3g17.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g1267kcal115.6g25.8g75.4g11.4g
Valittu annoskoko518g634kcal57.8g12.9g37.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna259g317kcal28.9g6.5g18.9g2.9g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349