Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 225g773kcal22.9g157.7g2.7g7.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 173g111kcal5.5g8.4g6.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%69g194kcal20.1g1.7g11.8g0g
Oliiviöljy 39g345kcal0g0g39g0g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g2876kcal98g342.2g119.2g15.8g
Valittu annoskoko518g1438kcal49g171.1g59.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna259g719kcal24.5g85.6g29.8g4g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531