Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka25g220kcal0g0g25g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.3g2.5g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g50g89kcal0.1g4.9g0.1g0g
Mustikka150g50kcal0.8g9.6g0.6g5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)25g93kcal3.5g13.7g2g2.7g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g2293kcal51.6g323g69.2g22.2g
Valittu annoskoko518g1147kcal25.8g161.5g34.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna259g573kcal12.9g80.8g17.3g5.6g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956