Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 292g570kcal54.5g0g39.4g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)88g158kcal16.6g0.1g9.6g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g20kcal0.4g1g1.5g0.2g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g1711kcal159.6g8.8g114.4g2.6g
Valittu annoskoko518g855kcal79.8g4.4g57.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna259g428kcal39.9g2.2g28.6g0.7g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164