Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g22g13kcal2.9g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 286g982kcal29.2g200.4g3.4g10g
Oliiviöljy 12g109kcal0g0g12.3g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g2210kcal64.2g401.2g31.6g20g
Valittu annoskoko518g1105kcal32.1g200.6g15.8g10g
Annoskoko puolitettuna259g553kcal16.1g100.3g7.9g5g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414