Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 40g5kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g12g3kcal0.3g0.2g0.1g0.2g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 200g40kcal1g7.8g0.1g1.2g
Cantaloupe meloni100g20kcal0.6g4.1g0.1g0.9g
Mansikka 100g47kcal0.5g8.4g0.2g1.9g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g40g129kcal8.8g0.6g10g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.3g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g5.6g5.4kcal0.1g1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g800kcal23.6g45.8g54.8g10g
Valittu annoskoko518g400kcal11.8g22.9g27.4g5g
Annoskoko puolitettuna259g200kcal5.9g11.5g13.7g2.5g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189