Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 7.5g40kcal0g0g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
Kanaliemi rainbow 1 L250g125kcal10g2.5g10g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)50g30kcal0.5g2.2g2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g3.7g3.3kcal0g0.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.3g6.8kcal0g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 8.5g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kanaliemi rainbow 1 L42g21kcal1.7g0.4g1.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)8.5g5.1kcal0.1g0.4g0.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g561kcal31.6g26.6g39g7.2g
Valittu annoskoko518g280kcal15.8g13.3g19.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna259g140kcal7.9g6.7g9.8g1.8g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563