Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg250g133kcal3.5g28.5g0.5g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia100g140kcal17g0g8g0g
Sipulikuutiot Apetit50g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g701kcal46.4g75.6g22.8g3.2g
Valittu annoskoko519g350kcal23.2g37.8g11.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna259g175kcal11.6g18.9g5.7g0.8g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147597