Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1091g437kcal12g78.6g5.5g15.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g700g420kcal7g31.5g28g4.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1119g1858kcal212.7g0g111.9g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g560g140kcal5.6g31.9g0g14g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Chili mausteseos, Old El Paso14g39kcal1.1g6.9g0.8g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1119g1081kcal33.7g219.3g3.6g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g8252kcal558.8g790.2g301.8g108.2g
Valittu annoskoko5180g4126kcal279.4g395.1g150.9g54.1g
Annoskoko puolitettuna2590g2063kcal139.7g197.6g75.5g27.1g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185