Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 400g50kcal4.5g3.9g0.8g4g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g120g30kcal3g2.4g0.6g1.8g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 1998g404kcal10g78.1g1.2g12.2g
Cantaloupe meloni999g200kcal6g41g1g9g
Mansikka 999g465kcal5g83.9g2g19g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g400g1287kcal87.9g6g99.9g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g55.9g0g
Oliiviöljy 112g989kcal0g0g111.9g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g40g18kcal1.3g3.4g0.3g2.7g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g56g54kcal0.6g10.2g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g7992kcal237g459.4g547.4g98.4g
Valittu annoskoko5180g3996kcal118.5g229.7g273.7g49.2g
Annoskoko puolitettuna2590g1998kcal59.3g114.9g136.9g24.6g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189