Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2142g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g59g212kcal26.5g23.6g3.5g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 64g261kcal0g64.2g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl428g1457kcal60g239.9g28.7g47.1g
Vehnälese 161g367kcal21.4g24.7g7.2g60.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2089g7166kcal212.8g1462g25.1g73.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 214g1151kcal1.9g1.5g128.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g21226kcal645.2g3631.8g386g360.8g
Valittu annoskoko5184g10613kcal322.6g1815.9g193g180.4g
Annoskoko puolitettuna2592g5307kcal161.3g908g96.5g90.2g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383