Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 783g2687kcal79.8g548.2g9.4g27.4g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g301g316kcal17.8g44.9g7.5g49.7g
Sokeri 259g1052kcal0g258.8g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g542g2494kcal2.7g2.7g276.5g0.3g
Kananmuna kuoreton 663g945kcal82.8g2g67.9g0g
Mustikka metsä- 1084g477kcal5.4g69.4g6.5g35.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1205g773kcal38.6g58.1g42.2g0.1g
Sokeri 256g1039kcal0g255.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g120kcal0g29.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g30g163kcal0.1g0.1g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g20239kcal457.6g2562.4g856.2g227g
Valittu annoskoko5184g10120kcal228.8g1281.2g428.1g113.5g
Annoskoko puolitettuna2592g5060kcal114.4g640.6g214.1g56.8g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520