-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g1802g450kcal23.4g72.1g5.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1802g2991kcal342.3g0g180.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow676g169kcal6.1g32.4g2g0g
Paprika punainen 721g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)50g139kcal4.7g8.9g9.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g7992kcal770.2g304.6g400.4g32.4g
Valittu annoskoko5184g3996kcal385.1g152.3g200.2g16.2g
Annoskoko puolitettuna2592g1998kcal192.6g76.2g100.1g8.1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479