Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1519g7780kcal135.2g443.7g607.8g89.6g
Voi, 1 tl, 5 g1073g7830kcal10.7g10.7g858g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton134g429kcal31g14.1g27.9g0g
Kananmuna kuoreton 1073g1530kcal134.1g3.2g109.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl1341g4558kcal26.8g40.2g469.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g179kcal0g44.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g44611kcal675.6g1112.2g4145.6g179.2g
Valittu annoskoko5184g22305kcal337.8g556.1g2072.8g89.6g
Annoskoko puolitettuna2592g11153kcal168.9g278.1g1036.4g44.8g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347